Zondagmiddagconcert Van Dingstee Kwartet

Kaart wordt geladen...

Datum: 11 - 06 - 2017

Tijd: 15:00

Locatie: Witte Kerk

Categorieën


Op 11 juni vindt in de Witte Kerk van Heiloo het laatste zondagmiddagconcert van de serie 2016/2017 plaats. Na zeer succesvolle optredens in 2012 en 2014 is het Van Dingstee Kwartet weer terug. In de serie met Sjostakovitsj’ strijkkwartetten speelt het viertal van hem het Negende strijkkwartet en na de pauze het Strijkkwartet in a klein van Johannes Brahms.

Het Van Dingstee Kwartet is sinds de oprichting in 1995 uitgegroeid tot een succesvol en veelzijdig strijkkwartet. Met concerten op vrijwel alle Nederlandse podia en tientallen tournees in Europa en de Verenigde Staten heeft het kwartet zich geprofileerd als één van Nederlands toonaangevende kamermuziekensembles. In de pers werden de concerten van het kwartet veelvuldig geprezen vanwege het vloeiende samenspel, de klankvorming, de gedrevenheid en het temperament. De uit één gezin afkomstige violistes Ingrid van Dingstee en Marjolein van Dingstee en cellist Ewout van Dingstee zijn de oprichters en naamgevers van het kwartet. Suzanne Dijkstra is de altvioliste van het kwartet.

Aanvang & kaarten
De aanvangstijd is 15.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 15 euro (jongeren 10 euro). De website geeft nadere informatie en een bestelformulier. Een consumptie is bij de toegangsprijs inbegrepen. Na afloop van het concert kan worden nagepraat onder het genot van een drankje.
Reservering via www.concertenwittekerk.nl of 06 45184525. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij de Schrijverij, Heerenweg 199, Heiloo.

Bezoekers kunnen de middag extra feestelijk afsluiten met een diner bij de ‘Loocatie’ (tegenover de Witte Kerk) tegen het gereduceerde tarief van 25 euro op vertoon van het toegangsbewijs (wel even reserveren: 072-5333352).

Geef een antwoord