Creëer je ideale woning

Ruime vrije kavels en rijwoningen in een landelijke omgeving. En alle denkbare voorzieningen binnen handbereik, waar vind je dat? Het antwoord: Westererf. Hier heb je nu de kans om je ideale woning te creëren.

Zuiderloo in Heiloo is een zeer populaire woonomgeving. Het deelgebied Westererf roept associaties op met een boerenerf, geheel passend in de omgeving. ‘Een stoer karakter gekregen met een hedendaagse twist’, zo luidt het in de omschrijving.
In Westererf zijn zes ruime kavels beschikbaar. Hierop kan men een woning bouwen naar voorbeeld van een aantal bestaande woningtypes, maar er is ook ruimte om je eigen ontwerp te realiseren.

Verkoop
De verkoop van de kavels verloopt in twee fases. Naar verwachting wordt in maart gestart met de verkoop van kavel 4 en kavel 5 (met bestaande vrijstaande woningtype).
De kavels 1, 2, 3 en 6 gaan als alles volgens planning verloopt in mei de verkoop in.

Schuurwoningen
Naast de vrije kavels omvat het plan Westererf een twaalftal rijwoningen geïnspireerd op de moderne schuurwoning. Deze schuurwoningen worden momenteel door een architect ontworpen. De verkoop start medio 2018 en de verwachting is dat in 2019 de bouw begint.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Kuyper en Blom Makelaars of kunnen surfen naar westererf.nl. Voor meer informatie: mail naar info@kbmakelaars.nl of bel 072 – 532 24 20.

Geef een antwoord